Κατηγορίες
Ημαθία τοπική επικαιρότητα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση των Ξενοδόχων Ημαθίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, μετά από αρχαιρεσίες στην ετήσια εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που διεξήχθη στη Νάουσα, είναι το εξής:

  • Πρόεδρος, Δημήτριος Μάντσιος από το Εσπερίδες SPA Hotel, Νάουσα.
  • Αντιπρόεδρος, Ιωάννα Ντίνα από Ξενοδοχείο Μάνθος, Αλεξάνδρεια.
  • Γεν Γραμματέας, Κων/νος Παπαοικονόμου Ξενοδοχείο Αίγες Μέλαθρον και Βίλα Ελιά, Βέροια
  • Ταμίας, Δημήτριος Χατζηϊωαννίδης Ξενοδοχείο Ακρόριον, Κουτσούφλιανη.
  • Μέλος, Βασίλειος Λυκοστράτης Όλγανος Boutique Hotel Βέροια.

Σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρει τα ακόλουθα: “Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους, που από το 2003 με εμπιστεύονται στο το τιμόνι της Ένωσης Ξενοδόχων της Ημαθίας, ένα όμορφο κομμάτι της Ελλάδας όπου οι μοναδικότητες του χθες συναντούν την πολυδιάστατη φιλοξενία του σήμερα.

 

27 τολμηροί ξενοδόχοι κρατάμε Θερμοπύλες σε έναν τόπο που οι ετήσιοι επισκέπτες ξεπερνάν τις 260.000 στη Βεργίνα και τη Βέροια, τους 210.000 στον Άγιο Νικόλαο και τη Νάουσα και πάνω από 75.000 στα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών.

Και όμως η μέση ετήσια πληρότητα στα 727 δωμάτια και στις 1.468 κλίνες αγγίζει το 36,57%.

Το νέο διοικητικό μας συμβούλιο αναλύοντας όλα αυτά με σοβαρότητα, εξωστρέφεια, δυναμισμό και πάνω από όλα με στρατηγική διεκδικεί πολλές περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, συνεχίζουμε να παλεύουμε για το καλύτερο, με αισιοδοξία. Θεμέλιο για εμάς η συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της Ημαθίας στις προωθητικές ενέργειες του τόπου μας, ώστε η τουριστική ανάπτυξη να ξεπεράσει τη μονοπώληση του μοντέλου της ημερήσιας επίσκεψης μαζικού τουρισμού

Η αυθεντική ζεστή φιλοξενία κάνουν το ταξίδι στον τόπο μας μαγευτικά ονειρεμένο και οι ξενοδόχοι της Ημαθίας ξέρουν να την προσφέρουν, παλεύοντας για την αύξηση των διανυκτερεύσεων γνωρίζοντας τη σημασία και τη διασύνδεση του τουρισμού στην τοπική οικονομία.

Δίνουμε το επιχειρησιακό μας παρόν εδώ, στην καρδιά του βασιλείου της Μακεδονίας τις Αιγές, στη γη του Αλέξανδρου, στη γη του μεγάλου δασκάλου Αριστοτέλη, στη γη του πρώτου πανεπιστημίου της οικουμένης, στη γη του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, στη γη με τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα, που παράγει τα ποιο γευστικά φρούτα και τα ξακουστά κρασιά, στη γη που ξεκίνησε τη χιονοδρομία, στη γη που αγέρωχος κυλά ο Αλιάκμονας, στη γη της Παναγιάς των Ποντίων, στη γη που ζούμε, στη γη που αγαπάμε.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μάντσιος”