Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Δριστάς Στέφανος

Μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στεφ. Δριστά για την 25η Μαρτίου

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΜε αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς αναφέρει σε μήνυμά του τα ακόλουθα:

“Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει πάντα για τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Αναμφίβολα ο εορτασμός της θέτει σε εγρήγορση την εθνική μας αυτοπεποίθηση και την μεγάλη ευθύνη μας για τη διατήρηση των υπέρτατων αγαθών που μας χάρισαν οι πρόγονοί μας με τους ηρωικούς τους αγώνες. Στέλνει μηνύματα ελευθερίας, ανεξαρτησίας, αφύπνισης και κινητοποίησης της συλλογικής μας συνείδησης, αποδεικνύοντας ότι ο αγώνας και η ισχυρή θέληση ενός Έθνους μπορούν να αλλάξουν, αυτό που κάποιο άλλοι, επιδιώκουν να ορίσουν ως μοίρα του.

Το μήνυμα αυτού του αγώνα, σήμερα, είναι ακριβώς το ίδιο με σαφώς δυσκολότερους όρους για εμάς.

Μέσα από την εθνική ομοψυχία και μια νέα συλλογικότητα, που οφείλουμε να αναπτύξουμε, καλούμαστε να αγωνιστούμε, ώστε η πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μας δίνεται η δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα, εμπειρίες και συμπεράσματα για το σήμερα. Σήμερα οφείλουμε να δημιουργήσουμε νέες αξίες, σε ατομικό, συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο. Αξίες που να αναδεικνύουν αυτά που μας κληροδότησαν οι γενιές των προγόνων μας.

Ο αγώνας των προγόνων μας είναι η κληρονομιά και οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να τη διατηρήσουμε. Ας κρατήσουμε ψηλά το ’21 και ας φωτιζόμαστε με το παράδειγμά του. Χρόνια Πολλά και θερμές ευχές για ένα καλύτερο μέλλον για το Έθνος μας!!

Στέφανος Δριστάς
Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας”