Κατηγορίες
αθλητικά

Ευχαριστήριο από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου  2016/2017 της ΕΠΣ Ημαθίας η νικήτρια και κάτοχος πλέον του τροπαίου Α.Ε. Αλεξάνδρειας εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στον χθεσινό τελικού κυπέλου και βοήθησε με τον τρόπο του για την κατάκτηση του 7ου κυπέλλου της ιστορίας της ομάδας μας. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι αφιερωμένη στην μνήμη της μικρής μας Κατερίνας που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη της.

Θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Ημαθίας για την άψογη και όμορφη διοργάνωση και είμαστε σίγουροι πως αυτή θα αποτελέσει το έναυσμα για να δούμε στην συνέχεια ακόμη πιο όμορφα πράγματα.

Συγχαρητήρια ακόμη με φορά στην ομάδα του Ροδοχωρίου που κατάφερε και έφτασε στον τελικό κυπέλλου και τους ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν την ίδια όμορφη και ποιοτική πορεία και στην συνέχεια του πρωταθλήματος μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους βουλευτές Ημαθίας, τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας, τους δημοτικούς συμβούλους της πόλης καθώς και όλα τα αθλητικά σωματεία για τα μηνύματα συγχαρητηρίων τους.

Εμείς υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπείς στους στόχους μας για να δώσουμε και άλλες χαρες στην πόλη μας , στον δήμο μας.

Με εκτίμηση

ΑΕ Αλεξάνδρειας