Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας παιδεία

Ενημερωτική συνάντηση για τα σχολεία του Δήμου Αλεξάνδρειας στις 27 Μαρτίου

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι ύστερα από επικοινωνία με τους Δ/ντές Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού και σχετική ενημέρωση, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, αποφασίστηκε από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου η πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, που φέρει την υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου Ισ. Χαλκίδη, “Σε πνεύμα καλής συνεργασίας και στα πλαίσια μιας αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ όλων μας, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, κρίναμε σκόπιμο τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42) να παραβρεθούμε όλοι μαζί.

Βασικοί άξονες της συζήτησης θα αποτελέσουν:
α) Ο προγραμματισμός – αντιμετώπιση και επίλυση των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων, η εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδομών καθώς και η μέριμνα για συντήρηση, βελτίωση και φύλαξη αυτών.

β) Η καλύτερη οργάνωση για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και μαθητών στην ημερίδα με θέμα “Καλλιέργεια του σεβασμού στους κανόνες κυκλοφορίας” που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42)

γ) οτιδήποτε κρίνεται αναγκαίο