Κατηγορίες
αθλητικά

Στις 5 το απόγευμα ο τελικός του κυπέλλου στο μπάσκετ

Παιχνιδάρα σήμερα και ο αυτοκράτορας (τις συμπάθειές μας δεν τις κρύψαμε ποτέ) αντιμετωπίζει στις 5 το απόγευμα τον Παναθηναϊκό.

Τυπικά γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Παλέ (που εδώ και κάποια χρόνια φέρει το όνομα “Nick Gallis Hall”) τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ. Οι ομάδες θα κάνουν ένα τελευταίο ζέσταμα στις 14:15 (Άρης) και στις 16:00 (Παναθηναϊκός). Διαιτητές του παιχνιδιού οι Σχινάς, Αναστόπουλος και Παναγιώτου. Οι θύρες του γηπέδου για την είσοδο των φιλάθλων και των εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. θα ανοίξουν στις 14.30.

Πρόκειται για τον 42ο τελικό και ο Άρης θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο μετά από 13 χρόνια. Στις μεταξύ τους συναντήσεις σε τελικούς κυπέλλου ο Άρης έχει κερδίσει μόλις μια φορά (το 1985) ενώ ο Παναθηναϊκός τέσσερεις (1993 – 2003 – 2005 – 2014).

 

Στα άσχημα του αγώνα το γεγονός ότι μόλις 3.000 άνθρωποι θα βρεθούν στις εξέδρες – αφού δυστυχώς ο φόβος για τους κανίβαλους (που υποτίθεται πως είναι φίλαθλοι) φυλάει τα έρημα και έτσι οι ομάδες πήραν από 1.100 (τα υπόλοιπα φορείς της πόλης) ενώ θα κυριαρχούν οι «νεκρές ζώνες» που θα είναι άδειες από κόσμο (που πολύ θα ήθελε να πάρει το παιδί του και να πάει να δει το παιχνίδι).

Οπότε οι υπόλοιποι θα δούμε το παιχνίδι από την τηλεόραση (Novasports HD 2).