Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Ανακοίνωση από την Αναπτυξιακή Ημαθίας Α.Ε.

Ξεκίνησαν από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., οι πληρωμές των έργων του τοπικού προγράμματος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. Άξονας 4 – Προσέγγιση LEADER, τα οποία αποτελούν συνεχιζόμενες πράξεις της Αναπτυξιακής Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο Π.Α.Α. 2014-2020, του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και είναι επενδύσεις ψυγεία – διαλογητήρια, οικοτεχνίες παραγωγής μαρμελάδων, παραγωγής αιθέριων ελαίων, μονάδας κατασκευής ξύλινων επίπλων, πολιτιστικών συλλόγων για την προμήθεια στολών και εξοπλισμού.

Κατά το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν μερικές πληρωμές σε 11 έργα, η υλοποίηση των οποίων συνεχίζεται μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

 

“Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επενδυτές, τα στελέχη της Μονάδα Τοπικής Ανάπτυξης του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και τα στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την άψογη συνεργασία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πληρωμές αυτές, σε μια περίοδο αλλαγής του θεσμικού πλαισίου και της διαδικασίας πληρωμών.” καταλήγει η ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Ημαθίας, που υπογράφει ο πρόεδρός της (και περιφερειακός Σύμβουλος) Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.