Κατηγορίες
Νάουσα

Κουτσογιάννης σε γραπτή απάντηση: «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι (…) Καλή Ανάσταση»

Με την έκφραση «Καλή Ανάσταση» κλείνει γραπτή απάντηση του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη σε όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στα του Δήμου Νάουσας.

Οι αποδέκτες της απάντησης δεν κατονομάζονται ευθέως από τον δήμαρχο, όμως είναι γνωστή η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του νυν και του πρώην δημάρχου, με αφορμή διάφορα θέματα που είχαν αναδειχθεί από τον πρώην δήμαρχο της Νάουσας τόσο το τελευταίο διάστημα όσο και νωρίτερα.

Η δήλωση του δημάρχου είναι η ακόλουθη:

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Θυμηδία προκαλεί η αμετροέπεια, η μικρόνοια και η θρασύτητα του πρώην επικεφαλής του Δήμου. Είναι αποκαρδιωτικό πως η πλήρης ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων, η έλλειψη πολιτικής αξιοπρέπειας και ευθύνης και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα ουσιαστικά γίνεται λάσπη, παραπληροφόρηση και λίβελος.

Αιδώς αναζητείται στις βυθισμένες ναυαρχίδες, στα αυθαίρετα των Πηγαδιών, στον ΚΕΔΗΠΟΝ, στα Κοιμητήρια, στις θριαμβολογίες για το πρώην στρατόπεδο Μίγγα, στις πομώνες, στους “χρυσούς εθελοντές”, στις ατάκτως ερριμένες σακούλες απορριμμάτων, στις ανύπαρκτες άδειες των δημοτικών κτιρίων, στην άφεση της αξιοποίησης των υδάτων στους ιδιώτες και σε πλείστα ακόμη μικρότερα ή μεγαλύτερα “θαύματα” επί της αυτοκρατορικής δωδεκαετίας.

Ευτυχώς για τη Νάουσα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Η πρόοδος είναι εδώ και είναι μη αναστρέψιμη. Καλή Ανάσταση!»

Η παραπάνω απάντηση-ανακοίνωση δίνει προφανώς τη συνέχεια σε προηγούμενη ανακοίνωση του Τάσου Καραμπατζού (στη συνέχεια η ανακοίνωση):

“Στην αρχή νόμισα πως είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο! Τελικά, ήταν ένα ακόμη αποκριάτικο ….δρώμενο της δημοτικής μας αρχής. Μια από τις πολλές επιτυχίες και τα «εξαιρετικά αποτελέσματα» που κάθε τόσο μας έρχονται στον τόπο και δεν μπορούμε να τα αντιληφθούμε. Χθες βράδυ Παρασκευή (24-2-2017), και πάλι το υπηρεσιακό όχημα του Δημάρχου (PASSAT) τρακαρισμένο και πεσμένο σε γκρεμό, στο δρόμο προς τη Στράντζα. Δεν είχε μόλις 10 μέρες που επισκευάσθηκε (ακινητοποιημένο από τα Χριστούγεννα) και χθες με οδηγό τον Αντιδήμαρχο κ. Στ. Λογδανίδη, έφυγε εκτός δρόμου και χρειάστηκε γερανοφόρο να το ανασύρει. Οι υλικές ζημίες μεγάλες. Ευτυχώς ο οδηγός δεν έπαθε τίποτε. Τι θα γίνει όμως, σε περίπτωση που συμβεί κάτι σοβαρό;

Κύριε Κουτσογιάννη, θα βγείτε επιτέλους να εξηγήσετε στους δημότες σας, τι συμβαίνει με τις συνεχιζόμενες ζημίες στα οχήματα του Δήμου; Θα μας πείτε σε ποιόν από τους προγραμματισμούς σας εντάσσονται όλα αυτά και από ποιους κωδικούς πληρώνονται; Τι θα γίνει με το γενικευμένο μπάχαλο στη Νάουσα; Γνωρίζετε επίσης καλά –ανεξαρτήτως των συκοφαντιών στα δημοτικά συμβούλια-, ότι το 95% των θεμάτων του Δήμου τα ψηφίζουμε και εμείς, για να περπατήσει ο τόπος μας μπροστά.

Συνοδοιπόρους όμως σ’ αυτά τα χάλια, δεν θα μας βρείτε. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Αλλά μάλλον και για το πρόσφατο συμβάν θα σας φταίει ο Καραμπατζός, θα σας φταίνε οι Βουλευτές, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΤ, ο Σκουρλέτης κλπ. Μπορεί ακόμη να σας φταίει και ο…Σύλλογος «Νταβέλης» που ήρθε στην ώρα του στο Δημαρχείο για την άδεια !!! Αλλά την απάντησή σας την ξέρουμε πλέον: «Εγώ καλά αρμενίζω. Ο γιαλός (ή ο δρόμος προς τη.. Στράντζα) ήταν στραβός». Λίγη ντροπή επιτέλους.

Καλή Σαρακοστή”.