Κατηγορίες
ανακοινώσεις αστυνομικές ειδήσεις Βέροια

Ανακοίνωση αστυνομικών υπαλλήλων για τα επεισόδια στη Βέροια

antifxa-veroia20170114-6Κοινή ανακοίνωση, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στη Βέροια – στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής (δείτε ΕΔΩ σχετικά), εξέδωσαν το βράδ της ίδιας ημέρας οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας και Πιερίας.

Στην ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί αναφέρουν τα ακόλουθα:

“Μετά τα πρόσφατα περιστατικά που έλαβαν χώρα σήμερα (σσ: το Σάββατο 14 Ιανουαρίου) στο κέντρο της Βέροιας με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής αυγής έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Στα πλαίσια των καθηκόντων μας διαφυλάξαμε την έννομη τάξη, την ασφάλεια των πολιτών της Βέροιας και των αγαθών τους στο έπακρο με τίμημα όμως τον τραυματισμό δύο συναδέρφων μας. Ευτυχώς ελαφρά θα πούμε. Δύο από εμάς όμως γυρίσαμε στην οικογένειά μας τραυματισμένοι. Ως πότε πια;

Τι επιτέλους πρέπει να γίνει για να πάψει το επάγγελμα μας να θεωρείται ακίνδυνο;

Οι Ενώσεις μας από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των τραυματισμένων συναδέλφων με κάθε μέσο. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματισθέντες συναδέλφους.

Δηλώνουμε απερίφραστα πως καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται. Ας λάβουν υπόψη τους οι ιθύνοντες πως φτάνει πια ο εμπαιγμός με την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας. ΩΣ ΕΔΩ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος

Ένωση Αστυνομικών Πιερίας ΦΩΤΗΣ Δημήτριος