Κατηγορίες
Νάουσα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας ζητά γραπτή απάντηση για τη μη μεταφορά του ΙΚΑ Νάουσας

ika-logoΤη γραπτή απάντηση – δέσμευση του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (και συγκεκριμένα του υφυπουργού Αν. Πετρόπουλου) σχετικά με τη μη μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Νάουσας στη Βέροια ζητά με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας.

Εδώ και μέρες κυκλοφορεί πως οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ θα μεταφερθούν από τη Νάουσα στη Βέροια. Με το θέμα είχε ασχοληθεί λίγο καιρό πριν ξανά το Εργατικό Κέντρο (δείτε ΕΔΩ) ενώ παρέμβαση στο θέμα έκανε και η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου (δείτε ΕΔΩ).

Στο αίτημά του προς το υπουργείο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας αναφέρει τα εξής:

Αρ. Πρωτ: 4239

Νάουσα, 11/1/2017

Προς: Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης,

Υπόψη Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Κο Αν. Πετρόπουλο

Στα σχέδια της κυβέρνησης με βάση συγκεκριμένο οργανόγραμμα προβλέπεται το κλείσιμο των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Νάουσας.

Κύριε Υφυπουργέ

Με βάση σημερινό δημοσίευμα φαίνεστε να χαρακτηρίζετε ανυπόστατη την πληροφορία περί μεταφοράς των διοικητικών υπηρεσιών στη Βέροια. Ζητούμε να μας απαντήσετε γραπτά και να δώσετε στη δημοσιότητα το οργανόγραμμα.

Διεκδικούμε την παραμονή των υπηρεσιών με το προσωπικό και τις αρμοδιότητες και να εξυπηρετούν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΣΙΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΠΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ