Κατηγορίες
αθλητικά

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργο Σιμψερή και των αμυντικών Γρηγόρη Αργυρίου και Γιώργου Μπουκλά ανακοίνωσε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, τελευταία μέρα των μεταγραφών Ιανουαρίου.
Καλωσορίζουμε στην ομάδα τους Γιώργο Σιμψερή, Γρηγόρη Αργυρίου και Γιώργο Μπουκλά τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό.»

 

Ο Γιώργος Σιμψερής είναι 25 ετών (25/12/1991), αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και κατάγεται από τα γειτονικά Τρίκαλα. Τελευταία του ομάδα ο ΑΟ Καρδίας, που φέτος συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχει φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Αμπελοκήπων,  Αναγέννησης Γιαννιτσών, ΦΑΣ Νάουσα, Φωκικού, Αετού Σκύδρας, Μακεδονικού αλλά και του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής και έμαθε τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα.

Ο Γρηγόρης Αργυρίου είναι 23 ετών (28/05/1993), αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έναν περίπου χρόνο στις ΗΠΑ, όπου είχε μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ο ΑΣ Ειρηνούπολης, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2014, μετά από μια μακροχρόνια παρουσία στον ΦΑΣ Νάουσα, σύλλογος στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγωνίστηκε τόσο στη Δ όσο και στη Γ Εθνική.

Ο Γιώργος Μπουκλάς είναι 25 ετών (21/02/1991), αγωνίζεται ως στόπερ και είναι γέννημα – θρέμμα του συμπολίτη ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός, με δύο Κύπελλα τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και πρωτάθλημα με τον «δικέφαλο», θα βοηθήσει σημαντικά και με την εμπειρία του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας εύχεται και στους τρεις ποδοσφαιριστές πρώτα απ όλα να είναι υγιείς και να συνδυάσουν την παρουσία τους στην ομάδα με την κατάκτηση του νταμπλ!