Κατηγορίες
αθλητικά

Στο καμπ της εθνικής ομάδας συμμετείχε η αθλήτρια του Ημαθίωνα Γεωργία Γκουγκούδη

imathion20170103Ολοκληρώθηκε στις 3 Ιανουαρίου το καμπ της εθνικής ομάδας παίδων και κορασίδων στο οποίο συμμετείχε και η αθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ὁ Ἠμαθίων», Γεωργία Γκουγκούδη.

Το προγραμματισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης καμπ των εθνικών ομάδων παίδων και κορασίδων στην ελληνορωμαϊκή και ελευθέρα πάλη ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου 2016 δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, διοργανώθηκε στο προπονητικό κέντρο Sportcamp Loutraki, στο Λουτράκι Κορινθίας καθώς οι εθνικές μας ομάδες προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που θα φιλοξενηθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Στο καμπ συμμετείχαν 65 αθλητές και αθλήτριες που είχαν καταλάβει την 1η και 2η θέση στα πρωταθλήματα του 2016 στις ηλικιακές κατηγορίες των παίδων/κορασίδων καθώς και των παμπαίδων Α’/παγκορασίδων Α’ και οι οποίοι/ες από 1 Ιανουαρίου παλεύουν πλέον στους παίδες/κορασίδες.

Πολύ θετικές ήταν οι εντυπώσεις που αποκόμισε η αθλήτρια του Ημαθίωνα, από την πρώτη της συμμετοχή σε καμπ της εθνικής ομάδας. Μαζί με άλλες 13 αθλήτριες προπονήθηκαν κάτω από την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών Δεσκουλίδη Παράσχου και Χριστοδουλάκη Ανδρέα με στόχο την όσο το δυνατόν άριστη προετοιμασία για τους υψηλούς για φέτος στόχους.

πηγή: imathionwrestlingclub