Κατηγορίες
κοινότητα Μελίκης

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για το μελικιώτικο καρναβάλι 2017

meliki20160314 -32πρώτη συγκέντρωση στη Μελίκη στις 19 Ιανουαρίου

Πρόσκληση προς δημότες, πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικούς συλλόγους, σχολικές μονάδες και ομάδες καρναβαλιστών για συμμετοχή στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση στην οποία θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τη διοργάνωση του μελικιώτικου καρναβαλιού 2017 απευθύνει η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης.

Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια του «Μελικιώτικου Καρναβαλιού 2017» προγραμματίζουμε σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017, με την παρέλαση αρμάτων, παραδοσιακών συγκροτημάτων και τμημάτων καρναβαλιστών από Σχολεία, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους.

Για την αναλυτικότερη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Μελίκης, σε ανοιχτή συγκέντρωση, όπου θα αναφερθούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες και θα συζητηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Θεωρώντας πως, χάρη στη δική σας συμβολή επιτυγχάνεται η διατήρηση της μακρόχρονης παράδοσης του Μελικιώτικου Καρναβαλιού, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας και θα είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

 ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ