Κατηγορίες
Ημαθία πολιτική

Επισκέψεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας

Στα πλαίσια των δύο χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή επισκέψεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους βουλευτές του Νομού Φρόσω Καρασαρλίδου και Αντωνίου Χρήστο, στην περιοχή της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας.

 

Στην κοινότητα του Αγ. Γεωργίου του Δήμου Βέροιας, διανεμήθηκε  φυλλάδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,  το οποίο αναφερόταν στα πεπραγμένα των δύο χρόνων της κυβέρνησης, για τους αγρότες. Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα των αγροτών αλλά και για τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα, όπου και απαντήθηκαν ερωτήματα τόσο από την βουλευτή του Νομού, όσο και από τον υπεύθυνο αγροτικής πολιτικής  της ΝΕ Χαμπίδη Δημήτριο.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου όπου διαπίστωσε  την μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει φέτος .  Όμως παρά την αδειοδότηση του και την πολύ καλή του λειτουργία,  ο πρόεδρος  του  Τζελέπης Κώστας και μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον πρώτο χρόνο της νόμιμης λειτουργίας  του. Προβλήματα  στα οποία η βουλευτής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισαν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν στελέχη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας καθώς και μέλη της Οργάνωσης

Επίσης την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη περιοδεία από μέλη της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας με επικεφαλή τον Βουλευτή Ημαθίας Αντώνιου Χρήστο  στη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου συζήτησαν με τους πολίτες και μοίρασαν το  ενημερωτικό υλικό του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Την Κυριακή το κλιμάκιο της Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε την Μελίκη όπου μετά το μοίρασμα φυλλαδίων ακολούθησε γόνιμος διάλογος με πολίτες της περιοχής.

Οι επισκέψεις και οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.