Κατηγορίες
αγροτικά

Ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας

agrotesdimarxeio-201601231 -01Σε ενημερωτικό σχετικά με τη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ενημερώνουμε τα μέλη μας σχετικά τη διαδικασία που θα τηρηθεί στη γενική συνέλευση την ΤΡΙΤΗ 17-1-2017 και ώρα 17:00 στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

Στο πρώτο σκέλος της συνέλευσης θα παρευρίσκονται στην αίθουσα εκπρόσωποι των τριών εκκοκκιστηρίων που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια του δήμου μας, (οι οποίοι προς τιμήν ανταποκρίθηκαν θετικά σε σχετική έγγραφη πρόσκληση του ΔΣ) για μια συζήτηση γύρω από την παραγωγή του βαμβακιού στο δήμο μας (τη συζήτηση θα διευθύνει το ΔΣ του συλλόγου).

Στο δεύτερο σκέλος της συνέλευσης θα συζητηθούν θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την  κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα σε επίπεδο των αγροτικών διεκδικήσεων – κινητοποιήσεων.

Στο τρίτο σκέλος της συνέλευσης θα συζητηθούν οι προθέσεις του ΔΣ σχετικά με ενημερώσεις γύρω από το επάγγελμα μας καθώς και την καλύτερη οργάνωση του συλλόγου.

Στο τέταρτο σκέλος θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου Νησελίου.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!!

για το ΔΣ

Ο πρόεδρος ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ