Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Ταΐζοντας τα περιστέρια…

vouli-peristeriaΔίκιο έχουν αυτοί που τα βάφουν μαύρα όταν κάνουν τις (ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ) συγκρίσεις μεταξύ του πολιτικού προσωπικού και των συζητήσεων που γίνονταν στο Κοινοβούλιο κατά το παρελθόν και όσων βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Είναι βλέπεις σκέτη απογοήτευση, παρά τα όσα (εγκληματικά πολλές φορές) λάθη έχουν γίνει στο παρελθόν, να βλέπεις τι γίνεται τα τελευταία χρόνια και τι επίπεδο επικρατεί στην αίθουσα που κάποτε μιλούσαν  ο Καραμανλής, ο Μαύρος, ο Παπανδρέου, ο Ράλλης, ο Στεφανόπουλος, ο Κίρκος, ο Φλωράκης, ο Γεννηματάς, ο Μπούτος και άλλοι – ας μείνουμε στη νεώτερη κοινοβουλευτική Ιστορία.

Το κακό είναι πως πάρα πολλοί από όσους και όσες κάθονται σήμερα μέσα στην αίθουσα (και δεν αναφερόμαστε στα αριθμητικά δεδομένα που υπάρχουν, αλλά σε πρόσωπα) επελέγησαν από όλους μας για να οδηγήσουν τη χώρα στην πιο δύσκολη στιγμή της νεώτερης Ιστορίας της. Σε άλλες εποχές η πλειοψηφία όλων αυτών που σήμερα κάθονται στα έδρανα και είναι μέσα, τη Βουλή θα την έβλεπε από έξω – από την Πλατεία Συντάγματος – ταΐζοντας τα περιστέρια…