Κατηγορίες
Αστερούπολη - Πλατύ Ημαθίας

Ο Αι Βασίλης πέρασε τα Χριστούγεννα από την Αστερούπολη

Και από την Αστερούπολη πέρασε το απόγευμα των Χριστουγέννων ο Αι-Βασίλης, μοιράζοντας μικρά δώρα σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στον πεζόδρομο Πλατέος.

Για μια ακόμη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατέος «Η Αστερούπολη», χάρη στην πολύτιμη βοήθεια όλων των φίλων του, κατάφερε να χαρίσει το χαμόγελο στα μικρά παιδιά, αφού το απόγευμα των Χριστουγέννων μοιράστηκαν στα παιδιά δώρα από τον Αι Βασίλη, στο σπιτάκι του.

Νωρίτερα η θεατρική ομάδα των παιδιών της Αστερούπολης παρουσίασε τη χριστουγεννιάτικη παράστασή της «Τα σκανδαλιάρικα Χριστούγεννα» ενώ το χορευτικό τμήμα της Αστερούπολης μουσικοχορευτική παράσταση σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της 26ης Δεκεμβρίου είναι το εξής:

– Παιδικό καραόκε (από ώρα 17:30)

– Ανάγνωση παραμυθιών για τους μικρούς μας φίλους (από ώρα 17:30, στο Εργαστήρι του Αι Βασίλη)

– Οι Tsirkolino στην Αστερούπολη. Σκανδαλιάρικα ξωτικά και ξυλοπόδαροι σε δράση !!! Ώρα 18:00

– Μουσικοχορευτική παράσταση σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από το χορευτικό τμήμα της Αστερούπολης (συντονίστρια η Μελίνα Δέδε). Ώρα 18:30

– Ο Ανδρέας Στάμος στην Αστερούπολη. Με παλιές και νέες επιτυχίες του, θα μας οδηγήσει σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με γιορταστική διάθεση και ατμόσφαιρα, στην εμφάνισή του στη σκηνή του Χριστουγεννιάτικου χωριού μας. Ώρα 19:30