Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας

eidik20161220-1Με τον καλύτερο τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες βιώνουν το εορταστικό κλίμα των ημερών, περιμένοντας τη γιορτή Χριστουγέννων ,τη γιορτή της αγάπης,της συγχώρησης ,της ευσπλαχνίας και της αλληλεγγύης .

Η αφορμή για μια ακόμη όμορφη και δημιουργική  έξοδο από το σχολείο, ήταν η πρόσκληση από τους συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, κ. Καρανικολακοπούλου Φιλιώ και  κ. Πανταζόπουλο Θωμά  για ένα εορταστικό πρωϊνό.

Τη Δευτέρα  19 Δεκεμβρίου άφησαν για λίγο την τάξη τους και τις δραστηριότητες και περπάτησαν μέχρι το καφέ «GARDEN» στο κέντρο της πόλης μας.

Εκεί με την απλόχερη φιλοξενία  της κ.Φιλιώ και του κ.Θωμά και στο όμορφο περιβάλλον του καφέ «GARDEN»  τις/τους περίμενε μια  όμορφη έκπληξη. Οι συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, είχαν ετοιμάσει όμορφες, γευστικές απολαύσεις με  δώρα. Με την πολύ καλή και με  αγάπη περιποίηση από το προσωπικό του καφέ «GARDEN» οι μαθήτριες/τες πέρασαν όμορφα, χαρούμενα, γιορτινά!

eidik20161220-2Με τη χαρά τους να αυξάνεται όταν η κ. Φιλιώ και ο κ.Θωμάς τους /τις έδωσαν από ένα δώρο στον καθένα και στην καθεμιά.

Μετά από το όμορφο πρωϊνό επιστρέψαμε στο σχολείο μας ετοιμάζοντας τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με περισσότερη όρεξη και διάθεση .

Για αυτές τις όμορφες στιγμές ευχαριστούμε τους συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ κ. Καρανικολακοπούλου  Φιλιώ  και  Πανταζόπουλο Θωμά που στις δύσκολες οικονομικά εποχές που περνάμε επέλεξαν να αφιερώσουν στις μαθήτριες/τες μας το χρόνο τους, τα εδέσματά τους και να τις/τους κάνουν να περάσουν τόσο όμορφα και να χαρούν τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς τους ευχόμαστε από καρδιάς Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά . Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα! Με υγεία και με… τα σμύρνα της ελπίδας, το λιβάνι της πίστης και της αγάπης το χρυσάφι συντροφιά ! Γιατί είναι σίγουρο πως με την ελπίδα, την πίστη και την αγάπη μπορεί κανείς να δει ότι πίσω απ’ την καταχνιά υπάρχει πάντα… το φως!