Κατηγορίες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Το δένδρο του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας στόλισαν τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

kapidentro2016Οι μέρες των Χριστουγέννων φέρνουν μαζί τους μια ατμόσφαιρα παραμυθιού. Έρχονται να ξυπνήσουν μέσα μας όλη την ποίηση της καλοσύνης και της αγάπης.

Αυτή την αγάπη και την καλοσύνη βίωσαν  οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας που και φέτος μπήκαν στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο τρόπο, στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΚΑΠΗ.

Με πρόταση του Προέδρου του ΚΑΠΗ κ. Παντόπουλου Αθανάσιου οι μαθητές και οι μαθήτριες μαζί με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου περπάτησαν την πόλη μας πηγαίνοντας στο ΚΑΠΗ για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μέσα σε ένα ζεστό, ανθρώπινο, χαρούμενο και γεμάτο αγάπη περιβάλλον οι μαθητές/τριες  ένιωσαν όμορφα ,γεύτηκαν τα κεράσματα και τους χυμούς και τραγούδησαν μαζί με τη χορωδία του ΚΑΠΗ τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα .

Με πρόσωπα χαμογελαστά και  με μεγάλη ικανοποίηση  δέχτηκαν το δώρο που τους πρόσφερε ο Προέδρος του ΚΑΠΗ .

Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών/τριών είναι και η επιβράβευση για την όμορφη έξοδό μας από το σχολείο και η ικανοποίηση για την αγάπη και τη φροντίδα που δέχτηκαν.

Οι μαθητές /τριες, οι γονείς και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά τους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ, ιδιαίτερα τη Δντρια του ΚΑΠΗ  κ. Μερόπη Ιωαννίδου  και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ. Παντόπουλο Αθανάσιο για την πρόσκληση  και την αγάπη που απλόχερα χάρισαν στους μαθητές /τριες μας  αλλά και για τα κεράσματα και τα δώρα που μας έδωσαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη χορωδία του ΚΑΠΗ που με τον καλύτερο τρόπο τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τους μαθητές /τριές μας και όλοι μαζί είπαμε τα κάλαντα.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες να  είναι η καινούργια χρονιά καλύτερη και να όλοι μας να ζήσουμε πιο ανθρώπινα για να μπορούμε να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή.

Να  υπάρχει υγεία και να ξαναρθεί το χαμένο χαμόγελο στα χείλη όλων και βέβαια πάντα με την αποδοχή της Διαφορετικότητας στη ζωή μας  και την αλληλεγγύη στην καρδιά μας.…