Κατηγορίες
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας βράβευσε η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας

161202-vravevsi-apo-enosi-neon-aytodioikikon-elladasΣτη βράβευση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προχώρησε η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας σήμερα το μεσημέρι.

«Πρόκειται για μια πολύ τιμητική βράβευση για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας όχι μόνο για τη βράβευση, αλλά κυρίως για το έργο της, διότι ουσιαστικά μέσα από αυτό οι νέοι συνάδελφοί μας, στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους νέους όλης της χώρας ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από τον καναπέ.

Ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα είναι να πάρουμε την τύχη της στα χέρια μας. Να πάρουν την τύχη στα χέρια τους οι νέοι. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για όσους νέους θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν από το μηδέν, να προσφέρουν έργο, να φέρουν αποτέλεσμα. Τόσο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και στους Δήμους της περιοχής μας, έχουμε πολλούς νέους εξαιρετικά καταρτισμένους, με σπουδές και σημαντική εργασιακή εμπειρία που αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ και συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα της περιοχής μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Η Ελλάδα θα αλλάξει μόνο από τους νέους ανθρώπους, με νέα μυαλά και νέα νοοτροπία. Θέλω να διαβεβαιώσω τα στελέχη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας, στην οποία είναι μέλη και δικοί μας Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα έχουν ένα σύμμαχο στο έργο τους και τις προσπάθειές τους», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Ως νέοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, ακομμάτιστοι, που συμμετέχουμε στην Αυτοδιοίκηση, πιστεύουμε στη συμμετοχή των νέων στα κοινά και τιμούμε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, που παρότι είναι κι αυτός νέος σε ηλικία, έχει προσφέρει ήδη τόσα πολλά στον ευαίσθητο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Νεκτάριος Καλαντζής.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τζιτζικώστα για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας. Σήμερα είναι μια συμβολική βράβευση για έναν νέο άνθρωπο, που το παράδειγμά του, μέσα από το έργο που προσφέρει και το όραμα που έχει, δίνει σε όλους εμάς κουράγιο και έμπνευση για να συνεχίσουμε», σημείωσε η Γραμματέας της Ένωσης, Θεώνη Λειβαδάρου.