Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις

Παιχνίδια για τα μικρά προσφυγόπουλα συλλέγει η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας

omada drasisΑπό την Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας απευθύνεται κάλεσμα σε όσους έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ένα παιχνίδι συνοδευμένο από μια κάρτα με ευχές.

Τα παιχνίδια θα παραδοθούν στα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται στο camp της Αλεξάνδρειας κατά την διάρκεια γιορτής που θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Να δώσουμε όλοι μαζί την δυνατότητα στους μικρούς πρόσφυγες να ταξιδέψουν μακριά από τους εφιάλτες που τους συνοδεύουν στο δύσκολο ταξίδι τους, γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα παιχνίδια να είναι σε καλή κατάσταση και κατά προτίμηση να μην χρειάζονται μπαταρίες. Όλες οι ευχές θα μεταφραστούν για να μπορέσουν να διαβαστούν και να δώσουν δύναμη στους μικρούς πρόσφυγες.

Τα παιχνίδια θα συγκεντρώνονται μέχρι τις 12/12 στα παρακάτω σημεία :

  • Επιδιορθώσεις και Οικολογικά ρούχα MuMu organic- Αθηνά Μπεντίλα Δ. Βετσοπούλου 136 Στοά Παπαποστόλου Έναντι Δημοτικού θερινού κινηματογράφου.
  • ELTA COURIER – Γεωργία Μπεντίλα Ταχυμεταφορές αντικειμένων και εγγράφων. Φιλίππου 55 Αλεξάνδρεια Πλατεία Ελευθερίας.
  • Re Art – Στανέλλου Ιωάννα Δημιουργίες στολισμού, βαφτίσεων, διακοσμήσεις. Ελευθερίου Βενιζέλου 59 Έναντι ξενοδοχείο ΜΑΝΘΟΣ.