Κατηγορίες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ευχαριστήριο Καλαϊτζίδη για την 3η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής

3igiortisokolatas-imathiaΓια μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία η «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής», φέτος το τριήμερο 9-11/12/2016.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα:

“Όλη η Ημαθία μια γιορτή. Αυτό υπήρξε το σύνθημα της διοργάνωσης της 3ης γιορτής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής από την Π.Ε Ημαθίας, το τριήμερο 9 με 11 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελιάς της Βέροιας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι συνεργάτες μου και εγώ, υποδεχτήκαμε τους χιλιάδες καλεσμένους μας, στην γιορτή σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, που γίνεται πλέον θεσμός καταξιωμένος.

Το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που προωθεί ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας, έχοντας φέρει την Κεντρική Μακεδονία στην κορυφή της Ελλάδας, μετουσιώνεται σε πράξη με τέτοιου είδους δράσεις, που προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους οικονομικά καιρούς.

3igiortisokolatas-imathia2

Για αυτό το αποτέλεσμα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία στην διοργάνωση τον δήμο της Βέροιας, τα μέσα ενημέρωσης που είναι πάντα στο πλευρό μας, την Σοφία Καραμελίδου, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και όλους τους συνεργάτες μου  που δούλεψαν μεθοδικά για  αυτή την γιορτή, που συνεχίζεται το   Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και στη Νάουσα, ενώ από του χρόνου θα πραγματοποιηθεί και στην Αλεξάνδρειας.

Επίσης τους χορηγούς μας και όσους συμμετείχαν στην γιορτή.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ:

 1. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΑΓΟΥΡΑΣ
 2. ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΟΓΙΑΣ
 3. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΙΤΡΟ
 4. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
 5. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΛΙΝΤΟ
 6. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΛΙΤ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
 7. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ SWEET
 8. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΦΙΝΟ
 9. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΕΡΕΜΕΤΑ
 10. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΠΑΣ
 11. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΙΚΟΣ
 12. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ:

 1. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑSPIS Α.Ε.
 2. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΜΕ
 3. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ
 4. ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ
 5. ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ
 6. ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ IRA FRUITS
 7. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ALEXANDER
 8. ΕΤΑΙΡΙΑ DOLE ΜΠΑΝΑΝΕΣ
 9. ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ TASTY FRUITS
 10. ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΟΝ
 11. ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ BILDO
 12. ΕΠΙΠΛΟ ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ
 13. ΚΑΦΕKOΠΤEIO ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ
 14. ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΚΟΦΡΕΤΟΠΟΙΙΑΣ “CON ROLL”
 15. ETAIΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΥΜΗΣ “MR TONY”
 16. ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 17. ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΕΛΙΑ»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ:

 1. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ “ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ” για την συμμετοχή τους στο περίπτερο με τις χειροτεχνίες 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ” & ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ AVON για την συμμετοχή τους στο περίπτερο με την ζωγραφική προσώπου

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ:

1.ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  ΝΑΟΥΣΑΣ 2.ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ 3. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ 4. ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 5. ΚΔΑΠ «ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ» 6. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ 7. ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ «ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» 8. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ 10. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΠΑΝΟΥ «Η ΜΙΕΖΑ»

Και φυσικά να ευχαριστήσω  τους χιλιάδες πολίτες της Ημαθίας που μας έδωσαν χαρά με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας.

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας