Κατηγορίες
αθλητικά

Πέϊκος (Α.Ε. Αλεξάνδρειας): «Η δήλωση μου περί «εύνοιας» ήταν εντελώς άστοχη»

peikosΜε αφορμή τη φάση στο παιχίδι της Α.Ε. Αλεξάνδρειας με τη Δόξα Λιανοβεργίου αλλά και τη δήλωσή του για το θέμα, ο αρχηγός της της Α.Ε. Αλεξάνδρειας Δημ. Πέϊκος έκανε την παρακάτω γραπτή δήλωση:

“Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και να προβώ σε διευκρινήσεις σχετικά με τη δήλωση μου στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Λιανοβεργίου. Βλέποντας το βίντεο της αναμέτρησης και κρίνοντας με ηρεμία αρκετές ώρες μετά τη λήξη, η φάση στην οποία ο ρέφερι διατάζει την επανάληψη του πέναλτι είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Η δήλωση μου περί «εύνοιας» ήταν εντελώς άστοχη αλλά ουδέποτε ήθελα να εκφραστώ με την πλήρη έννοια της λέξης, αλλά να πω περισσότερο πως η επιλογή να δώσει επανάληψη στο πέναλτι, μας ευνόησε καθώς ο συμπαίκτης μου είχε δεύτερη ευκαιρία να σκοράρει, σε πολύ καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού.

Αυτό που θέλω να πω όμως με σιγουριά και το βλέπουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι πως η ΑΕ Αλεξάνδρειας φέτος έχει ένα εξαιρετικό σύνολο, με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ή ειδική μεταχείριση για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κι αυτό θα κάνουμε όλοι στην ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος και να δώσουμε χαρά σε όσους πιστεύουν σε μας…

Με εκτίμηση

Δημήτρης Πέϊκος”