Κατηγορίες
Περισκόπηση

Εννιά χρόνια (και δυο – τρεις κουβέντες)

noveanniΠερνάνε τα χρόνια… Σήμερα,  1η Νοεμβρίου 2016, κλείνουμε τα εννιά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο διαδίκτυο.

Με περισσότερες από 21.500 αναρτήσεις, συγκεκριμένα 21.573 αναρτήσεις!

Από την 1η Νοεμβρίου του 2007 τα λέμε μαζί. Περνάνε τα χρόνια…

Κάθε χρόνο την πρώτη του Νοέμβρη κοιτάμε πίσω. Κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν, γιατί δυστυχώς όποιος ξεχνά το παρελθόν είναι καταδικασμένος να μην έχει μέλλον. Και εμείς σκοπεύουμε να έχουμε, να μείνουμε μαζί για πολλά – πολλά χρόνια ακόμη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς που συνεργάστηκαν κατά καιρούς ή εξακολουθούν να συνεργάζονται με την «Περισκόπηση». Η βοήθειά τους, είτε όσον αφορά τεχνική υποστήριξη είτε όσον αφορά άρθρα, αναρτήσεις, παρουσιάσεις, συντάξεις κειμένων, γραφικά, φωτογραφίες, πληροφόρηση, ρεπορτάζ, ήταν και εξακολουθεί να είναι θεμελιώδους σημασίας. Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιοκτήτες ή διαχειριστές και δημοσιογράφους άλλων ημαθιώτικων sites ή blogs για την βοήθειά τους και τη συνεργασία, που είναι πολύτιμη από την πρώτη στιγμή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που καθημερινά μας διαβάζετε. Για την υπομονή, για την κριτική, για τη στήριξη, αφού έχουμε και μια θεματολογία που δεν εστιάζεται στα εύκολα, στα «πιασάρικα», σε αυτά που «φέρνουν κλικ». Αυτά ποτέ δεν μας ενδιέφεραν. Ούτε στο μέλλον θα μας ενδιαφέρουν. Προτιμούμε την ουσία. Και πάντοτε στη λογική του «χαμηλά τη μπάλα», γιατί τα μεγάλα λόγια και η έπαρση είναι κακό πράγμα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι εμείς και οι φίλοι που μας διαβάζουν να εστιάζουμε όλοι μαζί εκεί που νομίζουμε πως πρέπει. Σε αυτά που παρουσιάζουν πραγματικό ενδιαφέρον, σε αυτά που βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα επηρεάζουν πραγματικά τις ζωές όλων μας, σε αυτά που πραγματικά μας ευχαριστούν, μας πειράζουν, μας κάνουν περήφανους, μας κάνουν να γελάμε ή μας στεναχωρούν, μας ενοχλούν ή μας αρέσουν.

Σας ευχαριστούμε όλους !