Κατηγορίες
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων από την ΠΚΜ (07/11/2016)

pkmakedonias politiki prostasiaΑπό την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 33/2016) θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού από σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και θυελλώδεις ανέμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  1. Αύριο Τρίτη (08-11-2016)

Τα νησιά του Ιόνιου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά, η  βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα στην αρχή της μέρας, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

  1. Μεθαύριο Τέταρτη (09-11-2016)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χώρα.

Παρά τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βραδύ της Τέταρτης  και από τα Δυτικά, η Θράκη, τα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10-11-2016).

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).