Κατηγορίες
αθλητικά ανακοινώσεις

ΣΥΡΙΖΑ: «Αρκετά πια με την ανομία στον ελληνικό αθλητισμό!»

imathia_syrizaΑπό τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

«Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Αθλητισμός και Δημοκρατία η απάντηση στα μαφιόζικα και στα ρατσιστικά χτυπήματα!

Οι προσπάθειες για δημοκρατία και διαφάνεια ενοχλούν το παρα-σύστημα που κινεί τα νήματα στον ελληνικό αθλητισμό από την πρώτη κιόλας στιγμή που η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α έλαβε την εντολή της διακυβέρνησης από τον ελληνικό λαό.

Η ανάληψη των καθηκόντων από το νέο υφυπουργό Αθλητισμού συνέπεσε με μαφιόζικα χτυπήματα σε διαιτητικούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες και με ρατσιστικά πανό στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, που προσβάλλουν βάναυσα το ήθος των δημοκρατικών αγώνων του ελληνικού λαού.

Ενημερώνουμε τους εμπνευστές αλλά και τους αυτουργούς των συγκεκριμένων ενεργειών, πως οι πρακτικές τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας ανήκουν σε παλιότερες δεκαετίες. Δεν τρομάζουν πια, αλλά αντίθετα ενισχύουν το δημοκρατικό κι αθλητικό φρόνημα!

Αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φίλαθλοι αηδιασμένοι πλέον από ανάλογες μεθοδεύσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που αμαυρώνουν την καθημερινότητα στα γήπεδα, ορθώνουν πλέον το ανάστημά τους απέναντι στο παρακράτος. Αρκετά πια με την ανομία στον ελληνικό αθλητισμό!

Η απόλαυση της άσκησης, ο αθλητισμός για όλους και η υλοποίηση των προγραμματικών μας κατευθύνσεων για δημοκρατία και διαφάνεια αποτελούν για εμάς τις αταλάντευτες συντεταγμένες για την αναγέννηση του αθλητικού κινήματος της χώρας μας.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ»