Κατηγορίες
αναγνώστες

Σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η Alexander

alexander-can_logoΤη συνεργασία της με τη γνωστή πολυεθνική εταιρία Dole (που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων) ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία με έδρα την Ημαθία Alexander. Στη σχετικά ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η Alexander είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεύρυνση του δικτύου προμηθευτών της, μετά την συμφωνία της με την εταιρεία Dole.

Η Dole, η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία τροφίμων και λαχανικών παγκοσμίως θα προμηθεύει με συμβατικές αλλά και βιολογικές μπανάνες την Alexander.

Με τη διεύρυνση της συνεργασία αυτής η Alexander συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσει έναν από τους στρατηγικούς στόχους της, που είναι η συνεργασία με πρωτοπόρες εταιρείες και αναγνωρισμένα ποιοτικά προϊόντα. Οι μπανάνες Dole θα ωριμάζουν με την «100% Premium πιστοποιημένη ωρίμανση» προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή εάν προϊόν ανώτερης ποιότητας.

Πιστεύουμε ολόψυχα ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει μια ακόμη επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση για την πορεία των δυο εταιρειών, στην Ελληνική αγορά.»