Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις Βέροια

Βέροια: επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛΑΣ στον αντιπεριφερειάρχη

karamanlakisveroia-20161122Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 22ας Νοεμβρίου ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης  Μιχάλης. Ο  κ.Επιθεωρητής συνοδεύονταν από τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Σάνδρο Θωμά και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Τουλίκα Γιώργο. Η συνάντηση έγινε παρουσία του δημάρχου Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε στον Στρατηγό την ευαρέσκεια του για την αγαστή του συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας.  «Η Ελληνική Αστυνομία στην Ημαθία, όπως και σε όλη την Ελλάδα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με αυταπάρνηση και ζήλο πράττει ευσυνείδητα το καθήκον της, από τον αρχηγό της, μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στα πλαίσια της επισκέψεως του ο κ. Καλαϊτζίδης δώρισε στον κ.Καραμαλάκη ένα βιβλίο με την ιστορία των Αιγών και αντίγραφο της Μακεδονικής Σάρισας των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.