Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Μονοήμερη εκδρομή στον Άγιο Ιλαρίωνα Προμάχων διοργανώνει ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγ. Όρους Αλεξάνδρειας

PROSKAGROUSΟ Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων θα πραγματοποιήσει μονοήμερη προσκυνηματική επίσκεψη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στην Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνος Προμάχων Αριδαίας.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, με σκοπό την έγκαιρη άφιξη στο Μοναστήρι για τον εκκλησιασμό των προσκυνητών. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στη Μονή και ενημέρωση για τα ιστορικά της στοιχεία.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε  για το Λουτράκι Αριδαίας (Πόζαρ) όπου θα γευματίσουμε σε ταβέρνα της περιοχής. Η τιμή συμμετοχής είναι δέκα (10) Ευρώ κατ’ άτομο. Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στην επίσκεψη είναι η 25η Οκτωβρίου  2016.

Όσα  από τα μέλη ή τους φίλους του Συλλόγου, με τις οικογένειές τους, επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα στον Πρόεδρο, στον Αντιπρόεδρο ή στον Υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Δ.Σ. του Συλλόγου στα τηλέφωνα που βρίσκονται στο κάτω μέρος του εγγράφου. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά  δήλωσης συμμετοχής και καταβολής του αντίτιμου.

Μέσο μεταφοράς θα είναι λεωφορείο πενήντα (50) θέσεων.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       6944445115

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ          6972457012

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ      6943135149