Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Χαιρετισμός του προέδρου του ΟΠΑΚΟΜ Σ. Παντόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία

pantmnmΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ Σάκης Παντόπουλος αναφέρει σε μήνυμά του τα ακόλουθα: «Σε ένδειξη σεβασμού προς την Τρίτη Ηλικία, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει καθιερώσει την 1η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Ο εορτασμός της Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία δεν πρέπει να είναι μόνο αφορμή για απόδοση τιμής και σεβασμού, αλλά αντίθετα ξεκίνημα για όμορφες και θετικές εκδηλώσεις.

Θέλουμε τους συμπολίτες μας να είναι συμμέτοχοι και ενεργοί σε κάθε μας δράση.

Η κοινωνία μας θα ήταν πολύ πιο φτωχή από ήθη, έθιμα και αξίες, τα οποία κάνουν ένα λαό να διαφέρει. Οι ηλικιωμένοι είναι αυτοί που μεταφέρουν στις νεότερες γενιές αυτές τις αξίες και είναι ο συνδετικός κρίκος στο χθες και το αύριο.

Δυστυχώς στην εποχή της σημερινής κρίσης, οι ηλικιωμένοι βιώνουν περισσότερα προβλήματα, σωματικά, οικονομικά και ψυχικά. Αυτό που έχουν ανάγκη είναι η εκδήλωση πραγματικής αγάπης και ενδιαφέροντος.

Το ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, μέσα από τις διάφορες υπηρεσίες και με ποικίλα προγράμματα και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, προσπαθεί να προσφέρει με ευαισθησία, αγάπη και στοργή  διέξοδο στους μεγάλους ανθρώπους μας.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, στέλνω σε όλους και σε όλες, μέλη και μη μέλη του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη χαρά που μου προσφέρουν με την παρουσία τους και την ευχή να είναι πάντα καλά.»