Κατηγορίες
ΠΑΣΟΚ πολιτική

Στη Σκύδρα μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά – «βολές» κατά Κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας

Αρκετοί οι ημαθιώτες που παρακολούθησαν την ομιλία, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Ν. Μπρουσκέλης και η πρώην δήμαρχος Βέροιας Χαρ. Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη.

Στη Σκύδρα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο σειράς ομιλιών – συγκεντρώσεων που κάνει ανά την Ελλάδα.

Την ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, παρακολούθησαν εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο από την Πέλλα αλλά και από την Ημαθία.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία της αναφέρθηκε τόσο στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τους για αναξιοπιστία, έλλειψη ιδεών που έχουν μπλοκάρει τη χώρα και την έχουν θέσει στο περιθώριο καθώς και για σφετερισμό (στις προτάσεις τους) των θέσεων του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτήρισε δε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ως δυο πόλους που «αλληλοτροφοδοτούνται και λειτουργούν συμπληρωματικά».

«Μαζικοποιούν τη φτώχεια και αυτό το λένε αριστερή πολιτική», είπε για την ακολουθουμένη από την Κυβέρνηση οικονομική πολιτική. «Καταπιάνονται με οτιδήποτε ακόμα αποδίδει και το καταστρέφουν. Κι αυτό το λένε δίκαιη ανάπτυξη. Οδήγησαν σε αφελληνισμό το τραπεζικό σύστημα κι αυτό το λένε πατριωτισμό. Στοιβάζουν χιλιάδες πρόσφυγες σε καταυλισμούς και το λένε ανθρωπισμό. Τακτοποιούν την αριστερή διαπλοκή και το λένε τάξη και εξυγίανση. Μ’ αυτή την Κυβέρνηση και αυτή την πορεία δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει προοπτική. Η κρίση θα ανακυκλώνεται, η Ελλάδα θα σπρώχνεται προς το περιθώριο της Ευρώπης» είπε η Φώφη Γεννηματά.

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι στόχος της είναι η «συντηρητική παλινόρθωση». «Η ΝΔ παραμένει  μια βαθύτατα συντηρητική δύναμη που δεν μπορεί με την πολιτική που ευαγγελίζεται να προσφέρει τις μεταρρυθμιστικές λύσεις που έχει ανάγκη η σημερινή  Ελλάδα και να ανταποκριθεί στα αιτήματα για  κοινωνική δικαιοσύνη, συνοχή  και αλληλεγγύη της Ελληνικής κοινωνίας,  για έξοδο από την κρίση» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

genimata-skydra-20161007-21