Κατηγορίες
Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Σε επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΠΚΜ θα ενταχθεί το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμΕΑ

tpaprogrm20161004Όπως ανακοινώθηκε από την Π.Ε. Ημαθίας το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμΕΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» θα ενταχθεί σε επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Κέντρο επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας κα. Σοφία Καραμελίδου, όπου και συμμετείχαν …

σε σύσκεψη  αναφορικά με την ένταξη του Κέντρου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με συνολικό όφελος 840.000 ευρώ για την τριετία 1-11-2016 έως 31-10-2019.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  30 ωφελούμενους ενήλικες, κυρίως με νοητική υστέρηση, από την Ημαθία, με τις παροχές να αγγίζουν τα 800 ευρώ μηνιαίως για κάθε άτομο, βάσει εξατομικευμένου προγράμματος που καταρτίζεται  από διεπιστημονική ομάδα, σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες του.