Κατηγορίες
αθλητικά

Πέντε μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στα 57α “Δανιόλεια”

naytikos-omilos-giannitson-20161031-02μεταξύ των αθλητών του ΝΟΓ που κέρδισαν χρυσό και ο Στρατής Παπαδημητρίου στο διπλό σκιφ παίδων αρχ.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης οι κωπηλατικοί αγώνες «Δανιόλεια 2016», προς τιμήν του Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Αντωνίου Δανιόλου. Στους αγώνες, που ήταν οι τελευταίοι της χρονιάς, πήραν μέρος 8 Ναυτικοί όμιλοι από Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Βόλο, Σέρρες και Καστοριά, με σημαντικό αριθμό αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

Οι ισχυροί άνεμοι όμως που έπνεαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης δεν επέτρεψαν να γίνουν οι αγώνες στο νερό και πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του ΟΦΘ στα εργόμετρα (εξομοιωτές κωπηλασίας).

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες σε 8 πληρώματα και κατάφεραν να «κλείσουν» την φετινή αγωνιστική περίοδο με εξαιρετική παρουσία και να κατακτήσουν δύο χρυσά δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

Χρυσά μετάλλια

  • Άννα Μιχάλογλου – Βαγγελιώ Φράγκου διπλό σκιφ κορασίδων αρχ.
  • Στρατής Παπαδημητρίου – Ορέστης Πάνο διπλό σκιφ παίδων αρχ.

naytikos-omilos-giannitson-20161031-01

naytikos-omilos-giannitson-20161031-02

Ασημένια

  • Πέτρος Τσιαπάνης – Στράτος Καραβιώτης διπλό σκιφ παίδων αρχ.
  • Λάζαρος Φράγκος – Ιορδάνης Ντα Κόστα διπλό σκιφ παίδων προαγωνιστικής κατηγορίας (2005-2006)

naytikos-omilos-giannitson-20161031-03

naytikos-omilos-giannitson-20161031-04

Χάλκινο

  • Γιάννης Παπαχρηστούδης σκιφ παίδων

naytikos-omilos-giannitson-20161031-05

Τα άλλα πληρώματα που πήραν μέρος στους αγώνες ήταν

Ειρήνη Σδραύκου – Αιμιλία Χαντζή διπλό σκιφ κορασίδων 4η θέση

Ανδρομάχη Σδραύκου – Κατερίνα Ασλανίδου διπλό σκιφ κορασίδων αρχ. 4η θέση

Παναγιώτης Τζιλόπουλος σκιφ παίδων αρχ. 5η θέση

Την αποστολή συνόδευσαν ο Έφορος Κωπηλασίας Τάσος Μητκάκης  και ο Γραμματέας Γιώργος Μαξούρης εκ μέρους της διοίκησης και, φυσικά, ο προπονητής  Σπύρος Ασπρογέρακας και η βοηθός του, Ειρήνη Μισιροπούλου. Στους αγώνες παραβρέθηκαν ακόμη  και αρκετοί γονείς στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν .

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518