Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια αυτοκίνητο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια λόγω των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου

stasistathmefsiΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα γίνουν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν οι παρακάτω αλλαγές στην κυκλοφορία, στην στάθμευση και στη στάση οχημάτων:

– Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 09:00 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

– Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 10:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

– Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από ώρα 11:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης- Βέροιας).

Ρυθμιστικές πινακίδες θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.