Κατηγορίες
αθλητικά

Εκπληκτικό ατομικό ρεκόρ (21΄09΄΄) του Νίκου Τουλίκα στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

toulikas-thess-20161008-2Μία ακόμη εξαιρετική επίδοση και νέο ατομικό ρεκόρ πέτυχε ο αθλητής των Special Olympics Hellas και του Α.Σ. ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ» Νίκος Τουλίκας στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος,στα 5000μ. με χρόνο 21΄09΄΄!

Ο «Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος», όπως χαρακτηρίστηκε από τους διοργανωτές, ήταν ένας αγώνας δρόμου 5.000 μέτρων με συνολική συμμετοχή 21.000 ατόμων(!) κάθε ηλικίας που διεξήχθη εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι ο αθλητής συμμετείχε στους Παγκόσμιους Καλοκαιρινούς Αγώνες των Special Olympics στην Αμερική κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του στα 5 χλμ με χρόνο 23’48’’ και το επόμενο ατομικό ρεκόρ του Νίκου στα 5.000μ. επιτεύχθηκε στην Αθήνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ Στίβου ΟΠΑΠ 2016 της ΕΑΟΜ ΑμεΑ,κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία Τ20 με χρόνο 21΄55΄΄.

toulikas-thess-20161008-1Είναι φανερή και εμπράκτως η συνεχής ανοδική πορεία του πρωταθλητή μας, γεγονός στο οποίο συνδράμει ασφαλώς και ο προπονητής του κ. Νικηφόρος Μπελαγιάννης, στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά και το έργο που παράγει.

Ο σπουδαίος αθλητής Νίκος Τουλίκας, αφιερώνει την επιτυχία του αυτή στην οικογένεια των Special Olympics Hellas,καθώς και σε όλα τα άτομα με αναπηρία στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μπορούν να συμμετέχουν χωρίς καμιά εξαίρεση !!!! .

Συγχαρητήρια Νίκο! Συνέχισε να μας κάνεις όλους υπερήφανους!!