Κατηγορίες
τηλεόραση

Τηλεοπτικές άδειες: η δημοπρασία τελείωσε – τώρα αρχίζουν τα ωραία

televisore 2 prskpsΑναλυτικό – μέχρι τελικής πτώσεως – είναι από τα χαράματα της Παρασκευής το ρεπορτάζ για τις άδειες τηλεοπτικής εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας. Πιο αναλυτικό, πεθαίνεις! Κι αναμένεται και συνέχεια μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο δια ταύτα, επειδή για καμιά 10αριά μέρες ακόμη θα μας κουράσουν αφάνταστα (γιατί είμαστε χώρα που είναι ή του ύψους ή του βάθους): κανένα πρόβλημα της πλειοψηφίας των πολιτών δεν λύθηκε, η Οικονομία παραμένει σε μια άνευ προηγούμενου ύφεση, η ανεργία εξακολουθεί να χτυπάει 27άρια, τα νοσοκομεία ισορροπούν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ενώ όσοι δεν πήραν πανελλαδική κι έμειναν εκτός θα βρουν τρόπο (βοηθούμενοι από την τεχνολογία) να εκπέμψουν με διαφορετικό τρόπο χωρίς να χρειάζεται να ρίξουν ακόμη και 75 εκατομμύρια για μια άδεια κλπ κλπ κλπ.

Το ωραίο πάντως στο σήριαλ αυτό θα είναι να δούμε τώρα να υπερασπίζονται την όλη διαδικασία αυτοί που έστελναν εξώδικα και την καταδίκαζαν, αλλά πήραν μια άδεια. Αφήστε που σίγουρα δεν τελείωσε τίποτε με τη λήξη της διαδικασίας αυτής. Το αντίθετο, για κάποιους τώρα αρχίζει…