Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

dimotsymv20160914-18Στην ενημέρωση του δημάρχου προς το Σώμα και στις ερωτήσεις των συμβούλων ήταν για μια ακόμη φορά το… ζουμί της υπόθεσης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Αν και πάλι επαναλήφθηκαν και ανούσιες ερωτήσεις και απαντήσεις (άντε να δούμε για πόσο καιρό ακόμη οι αιρετοί του Δήμου θα ασχολούνται με το δένδρο και όχι με το δάσος!!), συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Παράδειγμα…

η ένταξη στον ενεργό στόλο οχημάτων του Δήμου των κοντέινερ που θα μεταφέρουν τα απορρίμματα από τον ΣΜΑ στα Γιαννιτσά (γεγονός που θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση πόρων), το θέμα με την ένταξη των παιδιών των μεταναστών στα σχολεία της περιοχής (οι πιο… συνεπείς αναγνώστες το ‘χετε ήδη το θέμα και δεν περιμένατε να διαβάσετε το…”νέο” μόλις σήμερα, αφού είδατε τι δήλωσε προ διημέρου ο βουλευτής Χρ. Αντωνίου – οι λιγότερο συνεπείς μπορείτε να δείτε το δεύτερο βίντεο ΕΔΩ), ή το θέμα με τη συμμετοχή των αιρετών σε επιτροπές παραλαβής έργων (που συζητήθηκε προς το τέλος της συνεδρίασης με αφορμή αντικατάσταση μελών του ΔΣ που συμμετέχουν σε επιτροπές).

Φυσικά ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του δημάρχου σχετικά με το θέμα της διερεύνησης από τις δικαστικές αρχές υπόθεσης που σχετίζεται με πεπραγμένα προηγούμενων διοικήσεων.