Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική Νάουσα

Οι ONIRAMA στη Νάουσα σε ένα μοναδικό Back to School Concert

afissaoniramanaoussaΟι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από όλους και έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και το πάθος στις ζωντανές εμφανίσεις, έρχεται για μία εμφάνιση στη Νάουσα, σε ένα μοναδικό «Back to School Concert», που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης.

Οι ONIRAMA, θα «έχουν μαζί τους» τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν, σε μια συναυλία για όλους, γεμάτη ένταση και χρώματα.

Θα παρουσιάσουν επίσης και την καινούργια τους διασκευή στο αγαπημένο τραγούδι «ΤΟ ΜΗΔΕΝ» σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και στίχους του Λάκη Λαζόπουλου, καθώς και τραγούδια από τον επερχόμενό τους δίσκο.

Τους ONIRAMA αποτελούν:

  • Θοδωρής Μαραντίνης – Τραγούδι, κιθάρα
  • Δημήτρης Κοκονίδης – Τύμπανα
  • Χρήστος Τρεσίντσης – Πλήκτρα
  • Άλεξ Παπακωνσταντίνου – Μπάσο
  • Γιώργος Κοκονίδης – Ηλεκτρική κιθάρα

Η εκδήλωση είναι προσφορά του Δήμου Νάουσας προς όλους τους μαθητές και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους δημότες. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο.