Κατηγορίες
παιδεία

Με πρόβλημα η πρώτη ημέρα στο Γυμνάσιο Πλατέος

goneisgymnplaty20160912Με πρόβλημα (γιατί οι λανθασμένες επιλογές φέρνουν και λάθος αποτελέσματα που οδηγούν στη συνέχεια σε εκ νέου λάθη, μήπως και διορθωθεί κάτι κ.ο.κ.) ξεκίνησε το νέο σχολικό έτος στο Γυμνάσιο Πλατέος.

Στο Γυμνάσιο Πλατέος (που πλέον στεγάζεται μόνο του στο κτήριο στο Πλατύ, μετά από ένα 5μήνο σχεδιασμών επί χάρτου, προτάσεων, αποφάσεων, ανακλήσεων, άλλων αποφάσεων κλπ κλπ κλπ της διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας) είναι να φοιτήσουν από το σχολικό έτος 2016-2017 οι μαθητές που θα φοιτούσαν στο Γυμνάσιο της Κορυφής. Το τελευταίο όμως έχει κλείσει (με το ΦΕΚ που ανακαλεί την απόφαση του 2011 για το Γυμνάσιο Πλατέος και στέλνει στην Κορυφή το Λύκειο Πλατέος, μετονομάζοντάς το σε Λύκειο Πλατέος – Κορυφής).

Έτσι οι μαθητές που ήταν να πάνε στην Κορυφή καλούνται να φοιτήσουν στο Γυμνάσιο Πλατέος, το οποίο εκ των πραγμάτων θα υποδεχθεί όλα τα παιδιά από τα χωριά που μέχρι το σχολικό έτος 2015/2016 φοιτούσαν στην Κορυφή.

Γονείς από την Πρασινάδα και από την Κυδωνιά αντιτίθενται σε αυτή την απόφαση και ζητούν τα παιδιά τους να πάνε στο Γυμνάσιο Τρικάλων (αντίθετα με ότι γίνονταν μέχρι πέρσι, που τα παιδιά πήγαιναν στην Κορυφή). Διαβάστε περισσότερα και δείτε ΕΔΩ το βίντεο του Τάσου Καμπάνη, που κατέγραψε τι συνέβη στο Πλατύ το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου.

Μία απάντηση στο “Με πρόβλημα η πρώτη ημέρα στο Γυμνάσιο Πλατέος”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.