Κατηγορίες
Ημαθία Νέα Δημοκρατία

Δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Ημαθίας επισκέφτηκε κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ημαθίας

episkepseis-node-kanenas-sto-perithorioΚλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Ημαθίας και Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής του κόμματος, Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας, Παναγιώτη Παλπάνα, μέλη της ΝΟΔΕ, τους κατά τόπους Προέδρους ΔΗΜ.ΤΟ. και τοπικά στελέχη, επισκέφθηκε, όλο το προηγούμενο διάστημα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Ημαθίας και συγκεκριμένα, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ, «Τα Παιδιά της Άνοιξης», τον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί», το «Σωσίδειο» Γηροκομείο Βέροιας, το δημιουργικό εργαστήρι ενηλίκων ΑμεΑ «Υφάδι» και το Γηροκομείο Νάουσας.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο να βοηθήσει έμπρακτα τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και να συμμετέχει ενεργά στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και φροντίδας συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο κ. Βεσυρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Πρόεδρος μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, βρεθήκαμε με στελέχη του κόμματος μας, πλάι σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τη λειτουργία των κοινωνικών δομών αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Όλες οι κοινωνικές δομές της περιοχής μας, αποτελούν πρότυπες δομές, με εμφανή κοινωνική στόχευση και ευαισθησία.

Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι να διαμορφώσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής, που θα έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και θα αποτελεί εμπόδιο στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το μήνυμα μας είναι κανένας στο περιθώριο. Και το εννοούμε απολύτως».