Κατηγορίες
διακοπές ρεύματος

Διακοπή ρεύματος στην Αλεξάνδρεια και σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας στις 18 Σεπτεμβρίου

ergasiesrevmaΤη διακοπή στην παροχή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας (στις 18 Σεπτεμβρίου) ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Επισημαίνεται πως επιβάλλεται μεγάλη προσοχή από τους καταναλωτές, αφού θα πρέπει να θεωρούν ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Συγκεκριμένα διακοπές θα σημειωθούν στις ακόλουθες περιοχές και κατά τις εξής ώρες:

18/9/2016 από ώρα 08:00 έως ώρα 15:00 στα χωριά Νησέλι, Αγκαθιά, Τριλοφιά, Αγία Τριάδα, Νέος Πρόδρομος, Παλαιός Πρόδρομος και στα γύρω αρδευτικά, βουστάσια, βιοτεχνίες και φωτοβολταϊκά

18/9/2016 από ώρα 08:00 έως ώρα 15:00 στο βόρειο τμήμα της Καψόχωρας, σε τμήματα της πόλης Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τον δρόμο της Καψόχωρας μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό, στην οδό Βιζυηνού και τις παρόδους αυτής, στην περιοχή του υδραγωγείου, της πυροσβεστικής και του κέντρου υγείας. Στον δρόμο Βέροιας – Θεσσαλονίκης από τον βενζινάδικο της Jetoil μέχρι τα φανάρια της Βετσοπούλου. Στη δημοτική κοινότητα Σχοινά καθώς και σε όλα τα βουστάσια, αρδευτικά και φωτοβολταϊκά των περιοχών Σχοινά έως ποταμό Λουδία.