Κατηγορίες
βιβλία-ταινίες-παρουσιάσεις κοινότητα Μελίκης

Τη συλλογή διηγημάτων “Της ζήσης χαρμολύπες” παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο Αλ. Ακριτίδης

akritidis-alexandroupoli-201609Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα και Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης, Αλέξανδρου Ακριτίδη, στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Η Συλλογή Διηγημάτων “Της ζήσης χαρμολύπες” (Εκδόσεις Ινφογνώμων) παρουσιάστηκε στο κτίριο του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Ν. Έβρου «ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ» από τον Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και Συγγραφέα Μαυρίδη Όμηρο, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ρωμανίδη Κωνσταντίνο και την Φιλόλογο και Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, Γκουλιάμα Αλεξάνδρα. Χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου, Χρυσούλα Δημητριάδου – Γιαλαμούδη.

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, Δημήτρης Κελεμίδης και άλλα μέλη της Ένωσης, η φιλόλογος και συγγραφέας Άννα Δεληγιάννη – Τσιουλπά, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Έβρου, Βάγια Ζήκα, η λογοτέχνης Ευαγγελία Τσιακίρη και άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι της πόλης, ενώ συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι στην εκδήλωση προσήλθαν άτομα από τον Βόρειο Έβρο αλλά και από την Κομοτηνή.

Ο Συγγραφέας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συντελεστές της εκδήλωσης, τους οικοδεσπότες αλλά και όλους όσους προσήλθαν στην αίθουσα για να γνωρίσουν το νέο του έργο.