Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας παιδεία

Μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη για την νέα σχολική χρονιά

gkyrinis-ds-2016Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει σε μήνυμά του:

“Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει.

Στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς εύχομαι Καλή Σχολική Χρονιά, ψυχική και σωματική υγεία και δύναμη, υπομονή και επιμονή.

Η καλή διάθεση των μαθητών για μάθηση, η στήριξη, οι ανησυχίες και οι ελπίδες των γονιών, η πίστη στο καθήκον και ο ενθουσιασμός των εκπαιδευτικών πιστεύω ότι θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε μια εποχή που τα προβλήματα στην Ελληνική Κοινωνία είναι πολλά και ποικίλα, το σχολείο πρέπει να μείνει σταθερό στις αρχές και στο χαρακτήρα του Δημόσιου Σχολείου προσφέροντας σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές ποιοτική ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση.

Στην εποχή αυτή  ξέρουμε πόσο δύσκολο, πόσο λεπτό και πόσο επίπονο είναι το έργο που γίνεται στα σχολεία.

Αγαπητοί γονείς

Η υπομονή, η επιμονή και η δύναμη είναι εκείνα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν  να στηρίζετε πάντα τον αγώνα των παιδιών σας και  να είστε κοντά τους  στα εύκολα και τα δύσκολα

Φίλοι/ες συνεργάτες Εκπαιδευτικοί

Η συναίσθηση και η εκπλήρωση του ωραίου και ιερού σκοπού σας, οι γνώσεις σας και η απεριόριστη αγάπη σας για τους μαθητές είναι οι κινητήριες δυνάμεις της μάθησης και της αγωγής.

Τόσο εγώ σαν Δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες μου, σε συνεργασία με τους Διευθυντές/τριες εκπαίδευσης, Σχολικούς Συμβούλους και τους Διευθυντές/τριες των σχολείων, θα καταβάλουμε όλες τις δυνάμεις μας και θα λάβουμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να είναι η νέα σχολική χρονιά δημιουργική.

Είναι δε τούτο καθήκον μας που μας υπαγορεύει και μας επιβάλλει η συνείδησή μας, η αγάπη για τον τόπο μας και η αφοσίωσή μας στο μέλλον των παιδιών μας.

Παναγιώτης Γκυρίνης

Δήμαρχος  Αλεξάνδρειας”