Κατηγορίες
παιδεία τοπική επικαιρότητα

Δ. Διαμαντόπουλος (Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Ημαθίας): “Αγία Βαρβάρα: η άλλη όψη της Ημαθίας”

diamant-xenofΣτο 99,99% των περιπτώσεων, δεν αναφερόμαστε αλλά ούτε και σχολιάζουμε τις προσωπικές απόψεις ανθρώπων που αναρτώνται σε facebook, twitter κλπ.

Μια όμως άποψη, ξεκάθαρη και άξια αναφοράς, είναι αυτή που «ανέβασε» στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διον. Διαμαντόπουλος.

Διαβάστε την:

«ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Σε αντίθεση με τις ακραίες αντιδράσεις γονέων στην Αλεξάνδρεια, σχετικά με τη φοίτηση των προσφυγόπουλων, οι γονείς της Αγίας Βαρβάρας δίδαξαν ήθος και πολιτισμό.

Στη συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, τέθηκαν εύλογα ερωτήματα για τον εμβολιασμό των προσφυγόπουλων, την υγιεινή, την καθαριότητα του σχολείου, το κόστος από τη λειτουργία των Τάξεων Υποδοχής κλπ. δώσαμε, ως Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τις απαντήσεις σε εκπαιδευτικά θέματα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γ. Σοφιανίδης ενημέρωσε για τις αρμοδιότητες του Δήμου και η Συνέλευση ολοκληρώθηκε χωρίς διχαστικές ψηφοφορίες και κυρίως χωρίς τις ξενοφοβικές κραυγές, τους αφορισμούς και τους προπηλακισμούς της Αλεξάνδρειας.

Αμαυρώθηκε δυστυχώς αυτές τις μέρες και εκτέθηκε στο πανελλήνιο η Ημαθία.

 Υπάρχει όμως και η άλλη όψη της ιστορικής περιοχής μας.

 Η όψη του πολιτισμού και του δημιουργικού διαλόγου που ανέδειξαν οι γονείς της Αγίας Βαρβάρας.»