Κατηγορίες
σύλλογοι

Αγιασμός στην Εύξεινο Λέσχη Χαριέσσας

eflesxarr20160925-1Το απόγευμα της Κυριακής στις 25 Σεπτεμβρίου 2016, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας εν όψει της νέας χορευτικής χρονιάς παρουσία πολλών φίλων και μελών.

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον ιερέα του χωριού πατέρα Γκέσιο Χρήστο, ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε καλή χορευτική περίοδο και υγεία στα μέλη του συλλόγου.

 Παρευρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδείας Η.Π Νάουσας κ. Στέλιος Δάγγας, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Γαϊτανίδης Θεόδωρος, ο κ. Παμπουχίδης Ελευθέριος πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών & δοτών μυελού των οστών Χαρίεσσας, ο σύλλογος Ποντίων Μελίκης, Αλεξάνδρειας και Σταυρού.

 Ο πρόεδρος της Ε.Λ. Χαρίεσσας κ. Μωυσιάδης Γιώργος μετά το πέρας του αγιασμού ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη προκοπή και ομόνοια, ευχαρίστησε θερμά την Π.Ε Ημαθίας και τον Δ. Νάουσας που είναι κοντά στον σύλλογο με κάθε τρόπο, αλλά και όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση του “χωρίς εσάς δεν θα καταφέρναμε τίποτα ως σήμερα”.

Τον λόγο πήρε ο κ. Στέλιος Δάγγας ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του πάντα επιτυχίες στον σύλλογο ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά “Βάλατε τον πήχη πολύ ψηλά σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια” ενώ παρότρυνε τους γονείς να είναι πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες. Το Δ.Σ μοίρασε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά του συλλόγου ενώ χάρισε σε όλους τους παραβρισκόμενους μια εικόνα της Παναγίας Σουμελά.

eflesxarr20160925-3-tile

Ακολούθησε δεξίωση με πληθώρα εδεσμάτων που προσέφεραν γονείς και μέλη του συλλόγου ενώ το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα κράτησε άσβεστο το κέφι μέχρι τις βραδινές ώρες. Στο τραγούδι ο Γιάννης Μαυρόπουλος, στη λύρα ο Σισμανίδης Στέφανος -Τσιμενίδης Δημήτρης, στο νταούλι ο Βαγγέλης Λάχανης, στον ήχο ο Δημήτρης Φουντουκίδης. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της όμορφης «οικογενειακής» βραδιάς.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους καλλιτέχνες καθώς και στον κ. Φωτιάδη Μανώλη για την προφορά των εικόνων.