Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής από το ΤΑ Αλεξάνδρειας

diarriksiΣυνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς νεαρός άντρας την στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει οικία στην Ημαθία – Στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται και τρεις συνεργοί του.

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταπολέμησης της παραβατικότητας, οδήγησαν στην σύλληψη ενός ατόμου για απόπειρα κλοπής.

Πρόκειται για ένα 24χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου, καθώς και των 3 συνεργών του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Αυγούστου περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο την στιγμή που επιχειρούσε από κοινού με τους συνεργούς του να διαρρήξει το σπίτι 40χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας.

Στη θέα των αστυνομικών οι 4 άντρες διέφυγαν πλην όμως έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 24χρονος λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτιτικό εργαλείο, ενώ σε κοντινό σημείο της προαναφερόμενης οικίας εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητα τους, το οποίο και κατασχέθηκε.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 24χρονος μαζί με 23χρονο ημεδαπό, που ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των προαναφερόμενων συνεργών του, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Αυγούστου πήγαν με το παραπάνω όχημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε άλλη περιοχή της Ημαθίας και αφού το εφοδίασαν με καύσιμα, διέφυγαν χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του 24χρονου, καθώς και για τυχόν εμπλοκή τους και σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.