Κατηγορίες
Πλατύ

Πλατύ: πότε θα τελειώσει ο καθαρισμός του καναλιού στο κέντρο του χωριού;;

ghpedoplaty-201608-12Πριν από περίπου δέκα μήνες είχαμε αναφερθεί στην προσπάθεια που γινόταν να καθαριστεί το αποστραγγιστικό κανάλι που υπάρχει στο κέντρο του Πλατέος, μεταξύ της σιδηροδρομικής γραμμής και του Δημοτικού Σταδίου.

Το κανάλι στο συγκεκριμένο σημείο είναι ανοιχτό (το άλλο τμήμα του καναλιού, μεταξύ του δημοτικού σχολείου και της σιδηροδομικής γραμμής είχε σκεπαστεί τη δεκαετία του 1980 αλλά 30 χρόνια τώρα το σύνολο των κοινοτικών ή δημοτικών αρχών που πέρασαν ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ για την κάλυψη και του υπολοίπου) και έγινε καθαρισμός του μετά από αρκετά χρόνια. Όμως αυτό, από ότι φαίνεται, δεν φτάνει!

Για τον καθαρισμό του καναλιού κατεδαφίστηκε ο τοίχος του γηπέδου, ώστε να μπορέσουν να μπουν τα μηχανήματα καθαρισμού. Όμως οι εργασίες, πολύ καιρό μετά από τον καθαρισμό, φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Πολλά από τα μπάζα που βγήκαν από το κανάλι βρίσκονται ακόμη στο σημείο ενώ ο τοίχος του γηπέδου (ο αγωνιστικός χώρος του οποίου, μετά από πολλές προσπάθειες πολλών ανθρώπων, είναι σε άριστη κατάσταση) ακόμη δεν έχει ξαναχτιστεί.

ghpedoplaty-201608-12

ghpedoplaty-201608-01

ghpedoplaty-201608-02

ghpedoplaty-201608-03

ghpedoplaty-201608-04

ghpedoplaty-201608-05

Θα γίνει κάτι για να τελειώσει ΚΑΠΟΤΕ ο καθαρισμός και η αποκατάσταση του τοίχου και του σημείου γενικότερα ή η δημοτική αρχή θα ακολουθήσει την πεπατημένη αυτών που τα τελευταία 30 χρόνια δεν έκαναν απολύτως ΤΙΠΟΤΕ;

(…και να μην ψάχνουμε για εστίες κουνουπιών εκτός, στα χωράφια. Υπάρχουν και πιο κοντά!)

Μία απάντηση στο “Πλατύ: πότε θα τελειώσει ο καθαρισμός του καναλιού στο κέντρο του χωριού;;”

Καλά κάνεις και γράφεις για τις προσπάθειες για τον αγωνιστικό χώρο. Παλιότερα, πριν από πέντε έξι χρονια το είχαν διαλύσει το γήπεδο και δεν μπορούσε να παίξει κανένας ενω είχαν πετάξει πάνω από 80-100 χιλιάδες

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.