Κατηγορίες
Αντωνίου Χρήστος Δήμος Αλεξάνδρειας

Αντωνίου για Δήμο Αλεξάνδρειας (για την οζώδη δερματίτιδα): «Μήπως περιμένουν να πέσει η λύση από τον.. ουρανό»

antoniou-fontogyrinisΑναφορά στο θέμα της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών που ταλαιπωρεί (και) την περιοχή μας κάνει ο βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρήστος Αντωνίου. Η αναφορά του – που έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook.

Αφορά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας (στο οποίο δίνει άριστα ως προς τη γραμματική και το συντακτικό αλλά μηδέν ως προς την ουσία του) αλλά και τον τρόπο που το θέμα αντιμετωπίζεται από τον Δήμο Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα γράφει ο βουλευτής Ημαθίας:

“Διαβάζω το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, σχετικά με το ζήτημα της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών. Καλή η γραμματική, τέλειο το συντακτικό του κειμένου, αλλά ψάχνω την ουσία και δεν την βρίσκω.

Ποιός πρέπει να μεριμνήσει για όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση, αν εξαιρέσουμε το θέμα της αποζημίωσης για το οποίο υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση,και για το οποίο έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες από το αρμόδιο υπουργείο. antoniou fd dermatitiΓια το θέμα της ταφής των ζώων και την εξεύρεση κατάλληλου χώρου, από ποιόν περιμένουν αποφάσεις?

Μήπως περιμένουν να πέσει η λύση από τον.. ουρανό. Αν θεωρούν ότι ο Δήμος πρέπει να είναι απλός παρατηρητής και σχολιαστής ας το πούν ανοιχτά. Και αν θεωρούν ότι οι ευθύνες είναι αλλού,ας κατανομάσουν τους υπεύθυνους.”