Κατηγορίες
ανακοινώσεις Δήμος Αλεξάνδρειας

Αναχωρούν την Πέμπτη 25 Αυγούστου τα παιδιά που συμμετέχουν στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για ΑμεΑ

kataskinameaΟ Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει ότι  ξεκινάει από  25/08/2016 και θα διαρκέσει έως τις 08/09/2016 το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για παιδιά ΑμεΑ (ΑμεΑ) που υλοποιείται από το Δήμο και θα λάβει χώρα στην παιδική κατασκήνωση Happy Days στο Βατοπέδι-Σιθωνία Χαλκιδικής.

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα παιδιά που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, «Σε αυτό τον αγώνα…

και την προσπάθειά που οι γονείς των ατόμων με αναπηρίες δίνουν καθημερινά, ερχόμαστε και εμείς να συμπαρασταθούμε και να διατηρήσουμε το δικαίωμα των παιδιών – ΑμεΑ στην αναψυχή καθώς για πολλά από αυτά είναι οι μόνες 15 ημέρες που κοινωνικοποιούνται, συναναστρέφονται και διασκεδάζουν, αλλά και να προσφέρουμε στις οικογένειές τους ένα  15ήμερο  για να ξεκουραστούν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους για την καθημερινή μάχη που δίνουνε  για τα παιδιά τους.

Η μεταφορά θα γίνει την Πέμπτη, 25/08/2016 και ώρα 11:00 π.μ., με λεωφορείο που θα βρίσκεται  στο  Δημαρχείο Αλεξάνδρειας για να παραλάβει τα παιδιά. Οι κατασκηνωτές θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ. της κατασκήνωσης 2371098419-22  ή στο Δήμο Αλεξάνδρειας  2333350121 (εργάσιμες ώρες).

 Καλή κατασκηνωτική περίοδο, σε όλους!!!»