Κατηγορίες
Νάουσα

Νάουσα: έργα προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ σε φάση υλοποίησης

dimarxeiologo_naoussaΣε φάση ταχείας υλοποίησης βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες τα εξής έργα του Δήμου Νάουσας, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ:

-Ανάπλαση Πλατείας Ειρήνης και κατασκευή πιστοποιημένης και για ΑμΕΑ παιδικής χαράς (Χελωνίτσα). Το καινοτόμο έργο περιλαμβάνει 550 τ.μ. δαπέδου ασφαλείας με 15 παιχνίδια και χώρους αναψυχής.

-Αποκατάσταση κατολίσθησης στον δρόμο του Ροδοχωρίου.

-Ασφαλτόστρωση και τοιχίο αντιστήριξης της οδού Καραϊσκάκη, κάτω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΝ. Το έργο προβλέπει και τη δημιουργία δικτύου ομβρίων υδάτων προς αποφυγή νέων ζημιών στην οδό.

-Ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας, μετά από το πράσινο φως που έδωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο. Πρόκειται για έργο που βελτιώνει τα μέγιστα έναν απολύτως υποβαθμισμένο χώρο, καθιστώντας τον απολύτως ασφαλή και λειτουργικό.

Επίσης, στις 16 Αυγούστου εγκαθίσταται ο εργολάβος στο έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου στη θέση «Ράμνιστα», από Λευκάδια προς Στράντζα. Το έργο συντομεύει την οδική σύνδεση της Νάουσας με την κοινότητα Λευκαδίων, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις συνθήκες μεταφοράς της παραγωγής των αγροτών της περιοχής.