Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Μήνυμα Γκυρίνη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016

gkyrinis_grafeiodimarxou“Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και να εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές της επιλογής τους.
Εύχομαι καλή επιτυχία στις σπουδές τους και καλή ακαδημαϊκή πορεία στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η είσοδος στα Ανώτατα Ιδρύματα αποτελεί αφετηρία για την επαγγελματική σταδιοδρομία και ταυτόχρονα αποτελεί την έναρξη μιας καινούργιας αρχής εξίσου σημαντική και επίπονη σε όλη τη διάρκεια των σπουδών.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ και τις οικογένειες των υποψηφίων για την ψυχική, οικονομική, ηθική και διαρκή τους συμπαράσταση στους τελειόφοιτους
Συγχαίρω επίσης και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας που κάθε σχολική χρονιά  προσφέρει στους νέους και νέες μας πολύ καλή ποιότητα εκπαιδευτική και παιδαγωγική.
Συγχαίρω επίσης και όλους και όλες που προσπάθησαν χωρίς όμως να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  Ο αγώνας και η προσπάθεια δεν σταματά με την πρώτη αποτυχία, η επιτυχία στη ζωή έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και ολόκληρη η ζωή είναι μπροστά τους, γεμάτη νέες προκλήσεις, γεμάτη νέες ευκαιρίες.
Η καταξίωση για τον καθένα σας θα κατακτηθεί μέσα από τις καθημερινές μάχες της ζωής.”